Ervaringen

Rating: 5 sterren
2 stemmen

"Trudy vind ik sterk in weten wat er nodig is en in wat zij vervolgens aanraad, wat in mijn situatie kan helpen om een stap verder te komen. Ze gaf duidelijk uitleg over de diverse methoden en nam hier de tijd voor. Ik heb nu meer duidelijkheid en inzichten over mijzelf."

-Willem


"Ik heb bij Trudy Bach Bloesems, Focussen en Voice Dialogue gedaan. Trudy is tijdens deze sessies heel professioneel en zeker en geeft je begripvol alle tijd om jouw onderwerp duidelijjk te belichten en te bespreken. Tijdens de behandeling en de verdere uitwerking krijg je echt het gevoel dat dit de juiste oplossing voor jouw probleem is en dat je er op deze manier met behulp van haar echt iets aan kan doen. Wat mij betreft een echte aanrader!"
-Ton


"Ik heb regressie bij Trudy gehad in verband met eetbuien, waar ik vanaf wilde. Het bleek te maken te hebben met een gebeurtenis van vroeger. Trudy heeft me zachtjes en respectvol door de (regressie) sessie heen geleid. Het is al een tijdje geleden, maar ik heb misschien nog een paar keer een dergelijke eetbui gehad. Het is duidelijk een heel stuk opgelost."
-Detty


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.