Informatie

Ken je dat gevoel, dat je 'vastloopt' en je jezelf afvraagt 'hoe nu verder'? Soms zijn we tijdelijk uit balans geraakt of weten we even niet meer hoe we verder moeten. Je voelt dat je wel een duwtje in de rug kunt gebruiken. Essentie therapie kan bij veel thema's in ons leven een rol spelen. Zelfs als er niets aan de hand is en je je toch graag verder zou willen ontwikkelen, kan essentie therapie een fijne uitkomst bieden. 

Wat is essentie therapie?

Essentie therapie betekent dat we op holistische wijze kijken naar jouw problematiek. Dit doen we door te kijken naar het fysieke aspect, het emotionele aspect, het mentale aspect en het spirituele aspect. Kortom, gewoon alles! Het één heeft namelijk vaak met het ander te maken, dus ik vind het zeer belangrijk dat we in de breedste zin van het woord kijken naar jouw persoonlijke situatie. We gaan dus terug naar de essentie (oorzaak) van het thema dat bij jou speelt. Waarom word je nu aldoor precies in de vakantie ziek? Iets wat veel mensen herkennen, maar waar in veel gevallen een andere oorzaak aan ten grondslag ligt. Daarnaast gaan we terug naar de essentie van jou als persoon; naar wie jij werkelijk bent en mag zijn. Ik ben in dit proces degene die tijdelijk met een lampje jouw pad verlicht, zodat jij dat pad opnieuw helder kunt zien. Vanaf dat punt kun je zelfstandig je pad verlichten met jouw eigen lichtkracht.  

Wanneer essentie therapie?

Thema's / problematiek waarvoor je bij mij terecht kunt:
- Bij het vastlopen in het dagelijks leven ten aanzien van jezelf, je werk en/of relatie;
- Bij het uit balans dreigen te raken (of al uit balans voelen te zijn);
- Bij terugkerende patronen en/of overtuigingen, zoals onvoldoende grenzen stellen;
- Bij gezondheidsklachten;
- Bij hoogsensitiviteit;
- Voor algemene persoonlijke ontwikkeling;
- Een combinatie van bovenstaande problematiek;
- En nog veel meer om op te noemen. Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Resultaat essentie therapie

Mijn intentie is dat je helder krijgt wat de oorzaak is van jouw problematiek en dat je (praktische) handreikingen krijgt om hiermee aan de slag te gaan. Het betekent dat je je volledig inzet en dat ik jou hierbij begeleid. Je verkrijgt veel inzichten en meer bewustwording ten aanzien van je problematiek. Lees ook eens de ervaringen van anderen.

Voor wie?

Essentie therapie is voor iedereen geschikt. Ik werk met volwassenen, zowel man als vrouw.