Aura reading

Een aura is een energieveld om ons heen dat gevormd wordt door verschillende kleurtrilllingen. Door de dingen die we denken, voelen, maar ook doen is er sprake van een continu proces van energieverplaatsingen om ons en door ons heen. De kleuren wisselen in snel tempo en stromen, concentreren zich bij elkaar, flitsen, worden sterker en/of zwakker. Kortom, ons energieveld verandert voortdurend. 

Ieder mens heeft een unieke aura. We hebben allemaal weleens meegemaakt dat het meteen klikt met een ander, terwijl we degene niet eens goed kennen. Dat heeft vaak te maken met de uitstraling van (de aura van) iemand. Beide aura's (die van jou en van de ander) kunnen in een dergelijkse situatie goed samenvoegen door bijvoorbeeld dezelfde kleurtrilling. 

Bij een aura reading, ofwel psychosociale analyse, kijk ik naar de auralagen van jou en het chakrasysteem. Ik voel aan welke kleur deze laag en chakra heeft en wat er momenteel speelt in jouw leven op de betreffende auralaag en de chakra's. Het is als een soort reminder; weten wat er speelt en weten wat je nodig hebt. Ik focus mij op vier auralagen: de fysieke laag (deze ligt het dichtste op het lichaam), de emotionele laag, de mentale laag en de spirituele laag (deze ligt het verste van de fysieke laag af). 

Je kunt een aurareading ook als los consult aanvragen voor bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast ben ik ook in staat de aura te lezen tijdens een zwangerschap. In veel gevallen kan ik je wat vertellen over het kindje. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.


'Als je de geheimen van het universum wil ontdekken, denk dan in termen van energie, frequenties en trilling.'
Nikola Tesla